Sail E0 Webinar

Computer Science

IOS MCQs

Total Questions : 24 | Page 1 of 3 pages
Question 1. Which iPhone models use the Face ID feature?
  1.    iPhone 11
  2.    iPhone XR
  3.    iPhone 7
  4.    Both A & B
 Discuss Question
Answer: Option D. -> Both A & B
Question 2. How do I quit and restart an iPhone XR app?
  1.    Swipe up from the bottom edge and pause in the center of the screen.
  2.    Double-click the Home button.Swipe right to find the app, then swipe up on the app.
  3.    All of the above
  4.    None of these
 Discuss Question
Answer: Option A. -> Swipe up from the bottom edge and pause in the center of the screen.
Question 3. What is the most current update version?
  1.    iOs 11
  2.    iOs 12
  3.    iOs 10
  4.    iOs 13
 Discuss Question
Answer: Option A. -> iOs 11
Question 4. What are the two buttons pressed to take a screenshot using your iOS Device?
  1.    Volume Up and Lock Button
  2.    Home Button and Volume Up
  3.    Home Button and Lock Button
  4.    Lock Button and Volume Down
 Discuss Question
Answer: Option C. -> Home Button and Lock Button
Question 5. Which of the following is not part of the Live Photo feature?
  1.    Loop
  2.    Bounce
  3.    Blur
  4.    Long Exposure
 Discuss Question
Answer: Option C. -> Blur
Question 6. You can set yor iOS Calendar into a Month View
  1.    Yes
  2.    No
  3.    Maybe
  4.    I'm not sure
 Discuss Question
Answer: Option A. -> Yes
Question 7. Which of the following is not a Send Effect in the iMessage feature
  1.    Slam
  2.    Gentle
  3.    Invisible Ink
  4.    Vignette
 Discuss Question
Answer: Option D. -> Vignette
Question 8. Where are new versions of iOS announced?
  1.    WDC
  2.    WBC
  3.    ADC
  4.    WCD
 Discuss Question
Answer: Option A. -> WDC
Question 9. IOS 13 has more than ________ new features
  1.    243
  2.    434
  3.    122
  4.    69
 Discuss Question
Answer: Option A. -> 243
Question 10. How can I see the battery percentage on an iPhone XR?
  1.    It is visible in the status bar.
  2.    Swipe down from the top-right corner of your iPhone display. It is visible in the Control Center.
  3.    There is no way to see the battery percentage on iPhone XR.
  4.    None of these
 Discuss Question
Answer: Option B. -> Swipe down from the top-right corner of your iPhone display. It is visible in the Control Center.

Latest Videos

Latest Test Papers