Sentence Formation Questions MCQs


sentence formation Questions

Total Questions : 164

Page 1 of 9 pages
Question 1. 1. across
2. went
3. I
4. field
5. the
  1.    32154
  2.    32541
  3.    32145
  4.    32514
Answer: Option A
Question 2. 1. bad
2. calls
3. conduct
4. punishment
5. for
  1.    25413
  2.    25314
  3.    13254
  4.    13524
Answer: Option C
Question 3. 1. convicted
2. was
3. she
4. murder
5. of
  1.    25413
  2.    32541
  3.    14523
  4.    32154
Answer: Option D
Question 4. 1.me
2. he
3. walked
4. along
5. with
  1.    14523
  2.    32541
  3.    23451
  4.    23145
Answer: Option C
Question 5. 1. consented
2. I
3. finally
4. to
5. proposal
  1.    25413
  2.    35241
  3.    32145
  4.    25431
Answer: Option C
Question 6. 1. malaria
2. of
3. he
4. died
  1.    2413
  2.    3421
  3.    3214
  4.    3124
Answer: Option B
Question 7. 1. dispensed
2. services
3. her
4. Sapna
5. with
  1.    25413
  2.    25314
  3.    54123
  4.    41532
Answer: Option D
Question 8. 1. white
2. wood
3. eat
4. into
5. ants
  1.    14523
  2.    32541
  3.    14532
  4.    15342
Answer: Option D
Question 9. 1. excels
2. in
3. he
4. painting
  1.    1423
  2.    3241
  3.    3124
  4.    4123
Answer: Option C
Question 10. 1. is
2. exercise
3. to
4. health
5. essential
  1.    25413
  2.    23541
  3.    21453
  4.    21534
Answer: Option D
Question 11. 1. jogging
2. health
3. good
4. for
5. is
  1.    25413
  2.    15342
  3.    15423
  4.    25413
Answer: Option B
Question 12. 1. insensible
2. Chetan
3. to
4. scheme
5. is
  1.    25134
  2.    35241
  3.    14523
  4.    25314
Answer: Option A
Question 13. 1. from
2. America
3. wheat
4. import
5. India
  1.    25314
  2.    24135
  3.    25341
  4.    54312
Answer: Option D
Question 14. 1. brother
2. Anita
3. takes
4. her
5. after
  1.    14523
  2.    52314
  3.    23541
  4.    23145
Answer: Option C
Question 15. 1. don't
2. upon
3. your
4. turn
5. parents
  1.    25413
  2.    32541
  3.    14523
  4.    14235
Answer: Option D
Question 16. 1. your
2. business,
3. won't
4. you?
5. mind
  1.    25413
  2.    51234
  3.    21543
  4.    21354
Answer: Option B
Question 17. 1. crown
2. glory
3. together
4. exist
5. and
  1.    15243
  2.    14523
  3.    32541
  4.    25413
Answer: Option A
Question 18. 1. misery
2. come
3. and
4. together
5. poverty
  1.    53124
  2.    52143
  3.    21453
  4.    23541
Answer: Option A
Question 19. 1. ape
2. God's
3. is
4. he
5. a
  1.    25413
  2.    45132
  3.    43521
  4.    53214
Answer: Option C
Question 20. 1. leads
2. dog's
3. life
4. he
5. a
  1.    12543
  2.    12453
  3.    41523
  4.    41253
Answer: Option C