Performance Measures Questions MCQs


performance measures Questions

Total Questions : 68

Page 1 of 4 pages
Question 1. How do we define the term Thread?
  1.    Device that controls input
  2.    Variable that controls movement
  3.    Controlled execution of applications
  4.    All of the mentioned
Answer: Option C
Question 2. What does the browser do to set up a TCP/IP connection?
  1.    TCP one-way handshake
  2.    TCP two-way handshake
  3.    TCP three-way handshake
  4.    None of the mentioned
Answer: Option C
Question 3. What does the handshake pass between the browser and the remote server?
  1.    Synchronize
  2.    Accept
  3.    Reject
  4.    Decline
Answer: Option A
Question 4. What is the purpose of the transport layer?
  1.    TCP Communication takes place
  2.    UDP Communication takes place
  3.    Both TCP and UDP Communication takes place
  4.    None of the mentioned
Answer: Option C
Question 5. How does the handshake help the server?
  1.    Acknowledge
  2.    Accept the attempt
  3.    Both Acknowledge and Accept the attempt
  4.    None of the mentioned
Answer: Option C
Question 6. What does the status code 200 indicate?
  1.    Error in request
  2.    Error in response
  3.    Error in server
  4.    Successful
Answer: Option D
Question 7. What does the status code 500 indicate?
  1.    Error in request
  2.    Error in response
  3.    Error in server
  4.    Successful
Answer: Option A
Question 8. What does the application layer handle?
  1.    Top-level communication
  2.    Bottom-level communication
  3.    Both Top-level and Bottom-level communication
  4.    None of the mentioned
Answer: Option A
Question 9. Which status code indicates that the server could not find the resource requested?
  1.    200
  2.    404
  3.    500
  4.    566
Answer: Option B
Question 10. What is the maximum size of an IP packet for IPv4 or IPv6?
  1.    65540
  2.    65535
  3.    65577
  4.    67544
Answer: Option B
Question 11. How can we define the term Performance?
  1.    Speed of the input take in
  2.    Speed of the output display
  3.    Speed at which application functions
  4.    None of the mentioned
Answer: Option C
Question 12. When is an application said to show a web performance?
  1.    Time to respond
  2.    Time to load
  3.    Time to send a request
  4.    All of the mentioned
Answer: Option B
Question 13. When is an application said to show a runtime performance?
  1.    Speed of response to user
  2.    Speed of user request
  3.    All of the mentioned
  4.    None of the mentioned
Answer: Option A
Question 14. What does the span of time waiting for the page to be useful depend on?
  1.    Runtime performance
  2.    Web performance
  3.    Speed
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 15. What is the advantage of the code produced graphics being smaller than the images themselves?
  1.    Bandwidth saving
  2.    Increase in bandwidth
  3.    Dynamic advantages
  4.    None of the mentioned
Answer: Option A
Question 16. In order to skip or seek to a desired location in a sound or video, which property becomes helpful?
  1.    audioSkip
  2.    currentTime
  3.    videoSkip
  4.    skiptoTime
Answer: Option B
Question 17. Which of following shows a better runtime performance for coalescing functionality, using functions, and using objects?
  1.    Firefox unwoundfun
  2.    Firefox UsingFunct
  3.    Firefox UsingObject
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 18. What is the purpose of the advanced mode in the Closure compiler?
  1.    Removing the variables and other parameters
  2.    Renaming the variables and other parameters
  3.    Slight alteration to improve the runtime performance
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 19. Which of following shows a poorer runtime performance for coalescing functionality, using functions, and using objects?
  1.    Firefox unwoundfun
  2.    Firefox UsingFunct
  3.    Firefox UsingObject
  4.    None of the mentioned
Answer: Option A
Question 20. In how many modes can the Closure compiler be run?
  1.    2
  2.    3
  3.    4
  4.    5
Answer: Option A