Parsing Benchmarking And Logging Questions MCQs


parsing benchmarking and logging Questions

Total Questions : 69

Page 1 of 4 pages
Question 1. What is the necessity to create a separate file after having an API key?
  1.    To hold configuration information
  2.    To hold key details
  3.    To hold URL details
  4.    To hold the speed of the process
Answer: Option A
Question 2. How many parameters does the API accept?
  1.    5
  2.    6
  3.    7
  4.    8
Answer: Option D
Question 3. What is the purpose of the parameter location?
  1.    Specifies agent location
  2.    Specifies speed
  3.    Specifies browser
  4.    All of the mentioned
Answer: Option D
Question 4. What will happen if the fvonly parameter is set to 1?
  1.    Results got for the first view
  2.    Can run the repeat view test
  3.    Can run the repeat view test
  4.    None of the mentioned
Answer: Option A
Question 5. How many reserved words are there in JavaScript?
  1.    63
  2.    54
  3.    68
  4.    90
Answer: Option A
Question 6. What is the purpose of the window.location object in JavaScript?
  1.    Get the URL and redirect
  2.    Get the location of the cursor
  3.    Get the path to the next page
  4.    All of the mentioned
Answer: Option A
Question 7. Which of the following method loads a new document?
  1.    location.new()
  2.    loadnew()
  3.    location.load()
  4.    location.assign()
Answer: Option D
Question 8. Which of the following method will wait for certain milliseconds to execute a specified method?
  1.    setInterval()
  2.    setTimeout()
  3.    setmilli()
  4.    setseconds()
Answer: Option A
Question 9. What is the method used to stop an execution of a method?
  1.    clearInterval()
  2.    clcearTimeout()
  3.    both clearInterval() and clcearTimeout()
  4.    none of the mentioned
Answer: Option C
Question 10. What is the meaning of JavaScript Hoisting?
  1.    Moving declarations to bottom
  2.    Moving declarations to top
  3.    Hosting variables by itself
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 11. What is the function of the XML parser?
  1.    Converts XML document to XML DOM object
  2.    Converts XML DOM object to XML document
  3.    Converts XML DOM object to a comment
  4.    None of the mentioned
Answer: Option A
Question 12. What is the purpose of the method ActiveXObject()?
  1.    Used to call automation object
  2.    Used to reference automation object
  3.    Used to instantiate automation object
  4.    All of the mentioned
Answer: Option C
Question 13. What is the parameter of the method Date.parse()?
  1.    date
  2.    string
  3.    datestring
  4.    string
Answer: Option C
Question 14. What is the purpose of the url json?
  1.    Belongs to JSON object
  2.    Reference JSON formatted data
  3.    Belongs to JSON
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 15. Which is the function in JavaScript that will print the current page in JavaScript?
  1.    print()
  2.    printcurrent()
  3.    print(now)
  4.    print(this)
Answer: Option A
Question 16. To which of the following object does the print() method belong to?
  1.    window
  2.    document
  3.    hash
  4.    none of the mentioned
Answer: Option A
Question 17. What will happen if the radix parameter of the parseInt() function is omitted?
  1.    Runs in assumption
  2.    Throws exception
  3.    Aborts
  4.    Taken as 0
Answer: Option A
Question 18. What will be the radix value if the string begins with 0x?
  1.    13
  2.    14
  3.    15
  4.    16
Answer: Option D
Question 19. What is the function of the parseInt() method?
  1.    Parses a datatype and stores in an integer
  2.    Parses a string and returns an integer
  3.    Parses an integer and returns a string
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 20. What does it indicate when the radix value is 16?
  1.    String begins with 0x
  2.    String begins with 0
  3.    String begins with 0P
  4.    String begins with FF
Answer: Option A