Odd Man Out Questions MCQs


odd man out Questions

Total Questions : 252

Page 1 of 13 pages
Question 1. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Up
  2.    Down
  3.    Below
  4.    Above
  5.    Small
Answer: Option E
Question 2. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Big
  2.    Small
  3.    Trivial
  4.    Tiny
  5.    Huge
Answer: Option C
Question 3. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Plassey
  2.    Haldighati
  3.    Panipat
  4.    Sarnath
  5.    Kurukshetra
Answer: Option D
Question 4. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Corn
  2.    Wheat
  3.    Cotton
  4.    Jowar
  5.    Milet
Answer: Option C
Question 5. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    See
  2.    Hear
  3.    Smell
  4.    Taste
  5.    Think
Answer: Option E
Question 6. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Kwashiorkor
  2.    Cretinism
  3.    Marasmus
  4.    Goitre
  5.    Osteomalacia
Answer: Option B
Question 7. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Uncle
  2.    Nephew
  3.    Brother
  4.    Cousin
  5.    Niece
Answer: Option C
Question 8. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Rabbit
  2.    Rat
  3.    Mongoose
  4.    Squirrel
  5.    Cat
Answer: Option E
Question 9. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Stick
  2.    Needle
  3.    Thorn
  4.    Pin
  5.    Nail
Answer: Option A
Question 10. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Rose
  2.    Hibiscus
  3.    Dahlia
  4.    Marigold
  5.    Lily
Answer: Option B
Question 11. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Volume
  2.    Size
  3.    Large
  4.    Shape
  5.    Weight
Answer: Option C
Question 12. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Apple
  2.    Mango
  3.    Orange
  4.    Pear
  5.    Papaya
Answer: Option B
Question 13. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Pineapple
  2.    Orange
  3.    Malta
  4.    Banana
  5.    Lemon
Answer: Option D
Question 14. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Arc
  2.    Diagonal
  3.    Tangent
  4.    Radius
  5.    Diameter
Answer: Option B
Question 15. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Again
  2.    Before
  3.    Now
  4.    After
  5.    Then
Answer: Option A
Question 16. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Cool
  2.    Warm
  3.    Sultry
  4.    Hot
  5.    Humid
Answer: Option A
Question 17. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Father
  2.    Mother
  3.    Aunt
  4.    Uncle
  5.    Cousin
Answer: Option E
Question 18. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Dispur
  2.    Panaji
  3.    Shimla
  4.    Leh
  5.    Aizawl
Answer: Option D
Question 19. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Pituitary
  2.    Pancreas
  3.    Thalamus
  4.    Adrenal
  5.    Testis
Answer: Option C
Question 20. Find the odd number / letters / word from the given alternative.
  1.    Valley
  2.    Sea
  3.    Tower
  4.    Mountain
  5.    River
Answer: Option C