Odd Man Out And Series Questions MCQs


odd man out and series Questions

Total Questions : 14

Question 1. 3, 5, 11, 14, 17, 21
  1.    21
  2.    17
  3.    14
  4.    3
Answer: Option C
Question 2. 8, 27, 64, 100, 125, 216, 343
  1.    27
  2.    100
  3.    125
  4.    343
Answer: Option B
Question 3. 10, 25, 45, 54, 60, 75, 80
  1.    10
  2.    45
  3.    54
  4.    75
Answer: Option C
Question 4. 396, 462, 572, 427, 671, 264
  1.    396
  2.    427
  3.    671
  4.    264
Answer: Option B
Question 5. 6, 9, 15, 21, 24, 28, 30
  1.    28
  2.    21
  3.    24
  4.    30
Answer: Option A
Question 6. 1, 4, 9, 16, 23, 25, 36
  1.    9
  2.    23
  3.    25
  4.    36
Answer: Option B
Question 7. 1, 4, 9, 16, 20, 36, 49
  1.    1
  2.    9
  3.    20
  4.    49
Answer: Option C
Question 8. 2, 5, 10, 17, 26, 37, 50, 64
  1.    50
  2.    26
  3.    37
  4.    64
Answer: Option D
Question 9. 10, 14, 16, 18, 21, 24, 26
  1.    26
  2.    24
  3.    21
  4.    18
Answer: Option C
Question 10. 16, 25, 36, 72, 144, 196, 225
  1.    36
  2.    72
  3.    196
  4.    225
Answer: Option B
Question 11. 331, 482, 551, 263, 383, 362, 284
  1.    263
  2.    383
  3.    331
  4.    551
Answer: Option B
Question 12. 835, 734, 642, 751, 853, 981, 532
  1.    751
  2.    853
  3.    981
  4.    532
Answer: Option A
Question 13. 41, 43, 47, 53, 61, 71, 73, 81
  1.    61
  2.    71
  3.    73
  4.    81
Answer: Option D
Question 14. 3, 5, 7, 12, 17, 19
  1.    19
  2.    17
  3.    5
  4.    12
Answer: Option D