Caching And Debugging Questions MCQs


caching and debugging Questions

Total Questions : 117

Page 1 of 6 pages
Question 1. What is the purpose of the method nodeMap.setNamedItem()?
  1.    Sets ID
  2.    Sets attribute node
  3.    Sets element name
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 2. How is everything treated in HTML DOM?
  1.    Node
  2.    Attributes
  3.    Elements
  4.    All of the mentioned
Answer: Option A
Question 3. What does the NamedNodeMap object represent in the HTML DOM?
  1.    Unordered collection of elements
  2.    Unordered collection of attributes
  3.    Unordered collection of nodes
  4.    All of the mentioned
Answer: Option D
Question 4. What is the purpose of the Attr object in the HTML DOM?
  1.    Used to focus on a particular part of the HTML page
  2.    HTML Attribute
  3.    Used to arrange elements
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 5. What is the work of the form control elements in the HTML DOM?
  1.    User Interface elements
  2.    All the possible elements
  3.    Debugging elements
  4.    None of the mentioned
Answer: Option A
Question 6. How are the objects organized in the HTML DOM?
  1.    Class-wise
  2.    Queue
  3.    Hierarchy
  4.    None of the mentioned
Answer: Option C
Question 7. Which of the following is a type of HTML DOM?
  1.    Legacy DOM
  2.    W3C DOM
  3.    IE4 DOM
  4.    All of the mentioned
Answer: Option D
Question 8. What is the purpose of the Legacy DOM ?
  1.    Makes the scripting easier
  2.    Allows access to few keys and elements
  3.    All of the mentioned
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 9. Which object is the top of the hierarchy?
  1.    Window Object
  2.    Document Object
  3.    Form Object
  4.    Form Control Elements
Answer: Option A
Question 10. In which part does the form validation occur?
  1.    Client
  2.    Server
  3.    Both Client and Server
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 11. What would happen if the data in the client had been wrong?
  1.    Sends back the data
  2.    Waits for correction
  3.    Sends back the data and Waits for correction
  4.    None of the mentioned
Answer: Option C
Question 12. What is the purpose of the basic validation?
  1.    Data correctness
  2.    Mere data existence
  3.    Both Data correctness and Mere data existence
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B
Question 13. What is the purpose of data format validation?
  1.    Data correctness
  2.    Mere data existence
  3.    Both Data correctness and Mere data existence
  4.    None of the mentioned
Answer: Option A
Question 14. Which is the function that is called to validate a data?
  1.    validate()
  2.    valid()
  3.    validation()
  4.    none of the mentioned
Answer: Option D
Question 15. How to find the index of a particular string?
  1.    position()
  2.    index()
  3.    indexOf()
  4.    none of the mentioned
Answer: Option C
Question 16. How do you focus a particular part of the HTML page in JavaScript?
  1.    hover()
  2.    focus()
  3.    on()
  4.    all of the mentioned
Answer: Option B
Question 17. What is the purpose of the mimeTypes property of a plug-in entry?
  1.    Contains MIME properties
  2.    Contains MIME sizes
  3.    Contains MIME types
  4.    None of the mentioned
Answer: Option C
Question 18. Which of the following are the properties of a plug-in entry?
  1.    name
  2.    filename
  3.    mimeTypes
  4.    all of the mentioned
Answer: Option D
Question 19. What is it called when we make a mistake in the script?
  1.    Error
  2.    Bug
  3.    Mistake
  4.    All of the mentioned
Answer: Option B
Question 20. Which of the following is the child object of the JavaScript navigator?
  1.    Navicat
  2.    Plugins
  3.    NetRight
  4.    None of the mentioned
Answer: Option B