Artificial Language Questions MCQs


artificial language Questions

Total Questions : 28

Page 1 of 2 pages
Question 1. Here are some words translated from an artificial language.
I. gorblflur means fan belt
II. pixngorbl means ceiling fan
III. arthtusl means tile roof
Which word could mean "ceiling tile"?
  1.    gorbltusl
  2.    flurgorbl
  3.    arthflur
  4.    pixnarth
Answer: Option D
Question 2. Here are some words translated from an artificial language.
I. agnoscrenia means poisonous spider
II. delanocrenia means poisonous snake
III. agnosdeery means brown spider
Which word could mean "black widow spider"?
  1.    deeryclostagnos
  2.    agnosdelano
  3.    agnosvitriblunin
  4.    trymuttiagnos
Answer: Option C
Question 3. Here are some words translated from an artificial language.
I. hapllesh means cloudburst
II. srenchoch means pinball
III. resbosrench means ninepin
Which word could mean "cloud nine"?
  1.    leshsrench
  2.    ochhapl
  3.    haploch
  4.    haplresbo
Answer: Option D
Question 4. Here are some words translated from an artificial language.
I. moolokarn means blue sky
II. wilkospadi means bicycle race
III. moolowilko means blue bicycle
Which word could mean "racecar"?
  1.    wilkozwet
  2.    spadiwilko
  3.    moolobreil
  4.    spadivolo
Answer: Option D
Question 5. Here are some words translated from an artificial language.
I. migenlasan means cupboard
II.lasanpoen means boardwalk
III. cuopdansa means pullman
Which word could mean "walkway"?
  1.    poenmigen
  2.    cuopeisel
  3.    lasandansa
  4.    poenforc
Answer: Option D
Question 6. Here are some words translated from an artificial language.
I. godabim means kidney stones
II. romzbim means kidney beans
III. romzbako means wax beans
Which word could mean "wax statue"?
  1.    godaromz
  2.    lazbim
  3.    wasibako
  4.    romzpeo
Answer: Option C
Question 7. Here are some words translated from an artificial language.
I. daftafoni means advisement
II. imodafta means misadvise
III. imolokti means misconduct
Which word could mean "statement"?
  1.    kratafoni
  2.    kratadafta
  3.    loktifoni
  4.    daftaimo
Answer: Option A
Question 8. Here are some words translated from an artificial language.
I. granamelke means big tree
II. pinimelke means little tree
III. melkehoon means tree house
Which word could mean "big house"?
  1.    granahoon
  2.    pinishur
  3.    pinihoon
  4.    melkegrana
Answer: Option A
Question 9. Here are some words translated from an artificial language.
I. myncabel means saddle horse
II. conowir means trail ride
III. cabelalma means horse blanket
Which word could mean "horse ride"?
  1.    cabelwir
  2.    conocabel
  3.    almamyn
  4.    conoalma
Answer: Option A
Question 10. Here are some words translated from an artificial language.
I. lelibroon means yellow hat
II. plekafroti means flower garden
III. frotimix means garden salad
Which word could mean "yellow flower"?
  1.    lelifroti
  2.    lelipleka
  3.    plekabroon
  4.    frotibroon
Answer: Option B
Question 11. Here are some words translated from an artificial language.
I. dionot means oak tree
II. blyonot means oak leaf
III. blycrin means maple leaf
Which word could mean "maple syrup"?
  1.    blymuth
  2.    hupponot
  3.    patricrin
  4.    crinweel
Answer: Option C
Question 12. Here are some words translated from an artificial language.
I. dionot means oak tree
II. blyonot means oak leaf
III. blycrin means maple leaf
Which word could mean "maple syrup"?
  1.    blymuth
  2.    hupponot
  3.    patricrin
  4.    crinweel
Answer: Option C
Question 13. Here are some words translated from an artificial language.
I. tamceno means sky blue
II. cenorax means blue cheese
III. aplmitl means star bright
Which word could mean "bright sky"?
  1.    cenotam
  2.    mitltam
  3.    raxmitl
  4.    aplceno
Answer: Option B
Question 14. Here are some words translated from an artificial language.
I. dionot means oak tree
II. blyonot means oak leaf
III. blycrin means maple leaf
Which word could mean "maple syrup"?
  1.    blymuth
  2.    hupponot
  3.    patricrin
  4.    crinweel
Answer: Option C
Question 15. Here are some words translated from an artificial language.
I. gemolinea means fair warning
II. gerimitu means report card
III. gilageri means weather report
Which word could mean "fair weather"?
  1.    gemogila
  2.    gerigeme
  3.    gemomitu
  4.    gerimita
Answer: Option A
Question 16. Here are some words translated from an artificial language.
I. slar means jump
II. slary means jumping
III. slarend means jumped
Which word could mean "playing"?
  1.    clargslarend
  2.    clargy
  3.    ellaclarg
  4.    slarmont
Answer: Option B
Question 17. Here are some words translated from an artificial language.
I. plekapaki means fruitcake
II. pakishillen means cakewalk
III. treftalan means buttercup
Which word could mean "cupcake"?
  1.    shillenalan
  2.    treftpleka
  3.    pakitreft
  4.    alanpaki
Answer: Option D
Question 18. Here are some words translated from an artificial language.
I. jalkamofti means happy birthday
II. moftihoze means birthday party
III. mentogunn means goodness
Which word could mean "happiness"?
  1.    jalkagunn
  2.    mentohoze
  3.    moftihoze
  4.    hozemento
Answer: Option A
Question 19. Here are some words translated from an artificial language.
I. malgauper means peach cobbler
II. malgaport means peach juice
III. moggagrop means apple jelly
Which word could mean "apple juice"?
  1.    moggaport
  2.    malgaauper
  3.    gropport
  4.    moggagrop
Answer: Option A
Question 20. Here are some words translated from an artificial language.
I. peslligen means basketball court
II. ligenstrisi means courtroom
III. oltaganti means placement test
Which word could mean "guest room"?
  1.    peslstrisi
  2.    vosefstrisi
  3.    gantipesl
  4.    oltastrisi
Answer: Option B